Verhuurmogelijkheden

Als je de Grote Kerk huurt, staat je een unieke ruimte ter beschikking. Deze kerk, in eerste vorm, dateert vanuit de 13e eeuw en is ook nu nog steeds een prachtig historisch gebouw. Met de tijd is het gebouw uitgegroeid tot wat er nu staat.

Het monument beschikt het over moderne voorzieningen voor uw evenement of bijeenkomst. De locatie en de faciliteiten zullen een onuitwisbare indruk achterlaten. Bovendien draag je als huurder bij aan de instandhouding van dit unieke erfgoed.

We vinden het belangrijk dat de activiteiten passen in de sfeer van een monumentale kerk en niet in strijd zijn met de identiteit van de Hervormde Gemeente. Er kan veel, denk hierbij bijvoorbeeld aan theater-concerten, rouw- en trouwdiensten, lezingen, diners, vergaderingen, recepties en tentoonstellingen.

Op zondagen en kerkelijke feestdagen worden diensten in de kerk gehouden en is deze niet voor verhuur beschikbaar. Doordeweeks is er volop gelegenheid om van de kerk gebruik te maken.

Downloads

Contact & tarieven

Wil je de Grote Kerk huren voor een bruiloft, uitvaart, filmopname, bijeenkomst, lezing, congres of een ander evenement? 
Neem dan middels onderstaand formulier geheel vrijblijvend contact op met Henk Kroon en informeer naar de mogelijkheden & tarieven.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met: @

Of neem telefonisch contact op met Henk Kroon: